Νέα εφαρμογή:  Βάψτε το δικό σας δωμάτιο!     Επικοινωνία | Newsletter |

Συμβουλές

Home | Εφαρμογές | Συμβουλές
Σχεδιάζοντας το βάψιμο του χώρου ή της κατασκευής, η επιλογή κατάλληλων και ποιοτικών υλικών πρέπει να είναι το πρώτο μέλημα.
Η Sigma Coatings από το ξεκίνημα της είναι σταθερά προσανατολισμένη στην ανάπτυξη και παραγωγή υλικών που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις.
Η πολυετής και καθημερινή μας τριβή με τα έργα μας δίνει τη δυνατότητα να παραθέσουμε εδώ βασικές χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή συχνών σφαλμάτων και για την επιτυχή ολοκλήρωση του βαψίματος

 

Επιλογή των κατάλληλων εργαλείων και σωστή εφαρμογή για κάθε είδους επιφάνεια και υλικό.
Επιλογή του κατάλληλου ασταριού, καθώς είναι το υλικό που σταθεροποιεί την επιφάνεια και συνδέει τις τελικές στρώσεις χρώματος με την επιφάνεια.
Έλεγχος και προετοιμασία της επιφάνειας για βάψιμο. Η επιφάνεια πρέπει να είναι στεγνή, σταθερή, καθαρή, χωρίς ρύπους, έλαια και σαθρά υπολείμματα.
Σημεία από όπου μπορεί να εισχωρήσει στις επιφάνειες υγρασία όπως αρμοί, υδρορροές παράθυρα, περβάζια κλπ να σφραγίζονται επιμελώς, με κατάλληλο υλικό.
Αποφύγετε την εφαρμογή βερνικιού η ριπολίνης σε ξύλινες επιφάνειες σε υψηλές θερμοκρασίες και σε κατ’ ευθείαν έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.
Αποφύγετε τη βαφή σιδήρου χωρίς την απομάκρυνση πρώτα της σκουριάς και την ακόλουθη εφαρμογή 1-2 στρώσεων αντιοξειδωτικού ασταριού (primer).
Οι αραιώσεις και οι περιβαλλοντικές συνθήκες κατά την εφαρμογή να τηρούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προϊόντος.
Οι λείες επιφάνειες πρέπει να γυαλοχαρτάρονται για καλύτερη πρόσφυση.

 

 

Επικοινωνία

Τατοΐου 45, 13677 Αχαρνές Αττική,
Τηλ.: +30-2104110222 & Φαξ: +30-2104224401
Email: info@sigmacoatings.gr

Επισκεφθείτε το:

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της Sigma

Εγγραφή